Naast het versfruit, maken wij ook ambachtelijke produchten waar ons fruit in verwerkt wordt. Deze producten kenmerken zich allen door geen of weinig gebruik van toevoegingen zoals suikers of conserveringsmiddelen

FruitSappenIMG_6076

Wij maken verschillende fruitsappen die 100% uit vruchtensap bestaan. Er wordt geen water, suiker of conserveermiddel toegevoegd. Het sap wordt uitvoerig gefilterd en gepasteuriseerd voor een mooie heldere drank. We hebben pure appelsappen van de appels Boskoop, Jonagold, Elstar en Karmijn. Iedere appelsap bevat maar één appelsoort waardoor van elke appel zijn unieke smaak behouden blijft. Daarnaast hebben we puur perensap en de combinatie appel/rode bes.

IMG_6074

Wijn en Port

Naast de appelsap maken we momenteel ook twee fruitwijnen: appelwijn en kersenwijn. Deze wijn wordt vanzelfsprekend bij ons gemaakt en in onze eigen kelders gerijpt. De appelwijn is heerlijk bij een voorgerecht en de kersenwijn bij een hoofdgerecht, maar een glaasje tussendoor is natuurlijk ook hartstikke lekker!

Uniek is onze port van de Sleedoorn. Deze port wordt gemaakt van de bes van wilde sleedoornstruiken.

IMG_6078

Jam

Onze jams, volgens oud recept, worden gemaakt van uitsluitend vers fruit van ons land. Door het beperkt toevoegen van suikers, proeft u enkel de fruitsuikers en de ware smaak van de vrucht. We hebben onder andere frambozen- pruimen- en bramenjam.